Jednoduchý recept

Základní máslo k rybě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11223

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 772kJ
0% Sacharidy 0 g
28% Tuky 21 g
3% Sodík 58 mg
0% Bílkoviny 0 g

Základní máslo k rybě postup přípravy receptu:

1

Do změklého másla vmícháme najemno nasekanou petrželku, osolíme a okyselíme citronovou šťávou.

2

Hmotu vytvarujeme do válečku a necháme ztuhnout v chladu.

3

Hotové máslo podáváme nejčastěji k vařeným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept