Recept

Italská omáčka s vínem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11230

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
2 polévková lžíce Kečup
200 g Majonéza
1 ks Okurky nakládané
1 ks Paprika sterilovaná
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 špetka Sůl
0,2 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 774kJ
3% Sacharidy 10 g
53% Tuky 40 g
126% Sodík 3 g
3% Bílkoviny 2 g

Italská omáčka s vínem postup přípravy receptu:

1

Majonézu zředíme vínem a kečupem, osladíme a osolíme. Podle chuti přidáme citronovou šťávu a sardelovou pastu.

2

Papriku, cibuli, okurku a petrželku jemně nasekáme a vmícháme do omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept