Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11231

Ingredience

0,5 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
0,3 l Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 626kJ
0% Sacharidy 1 g
89% Tuky 67 g
6% Sodík 119 mg
10% Bílkoviny 6 g

Octová omáčka postup přípravy receptu:

1

Jeden uvařený žloutek utřeme s hořčicí a přidáme špetku soli a pepře. Za stálého míchání přidáváme olej a dochutíme octem.

2

Nakonec do omáčky vmícháme jemně nasekanou petrželku a nasekaná uvařená vejce.

3

Octovou omáčku podáváme k rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept