Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11301

Ingredience

150 g Cukr moučkový
100 g Hrozinky
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
250 ml Mléko polotučné
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 šálek Syrovátka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 178kJ
13% Sacharidy 47 g
11% Tuky 8 g
2% Sodík 45 mg
10% Bílkoviny 5 g

Hrozinkové bochánky postup přípravy receptu:

1

Z mléka, cukru, syrovátky, mouky, prášku do pečiva, hrozinek a soli zaděláme těsto. Necháme je vykynout.

2

Z těsta tvarujeme bochánky a rovnáme je na vymaštěný plech. Ozdobíme je šikmými řezy a potřeme rozšlehaným vejcem.

3

Bochánky pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept