Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11323

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Celer - nať
2 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
600 g Filé z aljašské tresky
4 ks Hřebíček
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 hrst Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 637kJ
2% Sacharidy 8 g
116% Tuky 87 g
10% Sodík 197 mg
49% Bílkoviny 28 g

Vařené filé postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vodou vložíme všechny suroviny kromě filé a uvedeme do varu.

2

Potom přidáme omyté filé a uvaříme doměkka.

3

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept