Vařené filé - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vařené filé
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 11323 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Bobkový list |
1 ks | Celer - nať |
2 stroužek | Česnek |
2 ks | Chilli paprička |
1 ks | Cibule |
600 g | Filé z aljašské tresky |
4 ks | Hřebíček |
1 ks | Mrkev kořen |
2 polévková lžíce | Ocet kvasný lihový |
1 hrst | Petržel - nať |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 60,0mg |
Draslík | 81,1mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list, Česnek, Chilli paprička, Cibule, Hřebíček, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Celer - nať, Filé z aljašské tresky, Mrkev kořen, Ocet kvasný lihový, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Vařené filé postup přípravy receptu:
1 | Do hrnce s vodou vložíme všechny suroviny kromě filé a uvedeme do varu. |
2 | Potom přidáme omyté filé a uvaříme doměkka. |
3 | Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem. |