Jednoduchý recept

Filé na kokosu

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11325
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Filé z aljašské tresky
4 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
5 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 227kJ
2% Sacharidy 8 g
25% Tuky 19 g
10% Sodík 197 mg
42% Bílkoviny 24 g

Filé na kokosu postup přípravy receptu:

1

Omyté filé mírně osolíme a prudce osmažíme na oleji po obou stranách.

2

Filé vyjmeme a na témže oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli a chilli papričku. Vložíme filé a podlijeme kokosem rozvařeným v troše vody. Zvolna dusíme pod pokličkou doměkka.

3

Nakonec pokrm dochutíme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept