Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11327

Ingredience

4 ks Cibule
400 g Cukr moučkový
4 ks Feferony
2 kávová lžička Hřebíček mletý
400 g Křen
250 ml Ocet kvasný lihový
200 g Rajčata
2 kávová lžička Skořice mletá
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 499 kcal
Kilojoule 2 089kJ
34% Sacharidy 122 g
1% Tuky 1 g
22% Sodík 441 mg
7% Bílkoviny 4 g

Křenové čatní postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme omytá rajčata, oloupanou cibuli a feferonky. Osolíme a necháme v míse do druhého dne.

2

Potom přidáme všechny ostatní přísady (cukr, hřebíček, křen, ocet, skořice) a v kastrolu pod pokličkou dusíme na mírném ohni, až je přebytečná voda vyvařená. Necháme vychladnout.

3

Čatní naplníme do sklenic, uzavřeme a uložíme asi na 3 měsíce.

4

Podáváme k masu.

Poznámka

Rajčata použijeme nezralá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept