Jednoduchý recept

Pikantní kečup

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11329

Ingredience

2 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
2 kávová lžička Cukr moučkový
60 g Protlak rajčatový
200 ml Rajčatová šťáva
1 špetka Sůl
0,3 kávová lžička Tabasco
1 dl Víno portské
2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 95 kcal
Kilojoule 396kJ
4% Sacharidy 16 g
0% Tuky 0 g
5% Sodík 104 mg
3% Bílkoviny 1 g

Pikantní kečup postup přípravy receptu:

1

Rozemeleme oloupanou cibuli a česnek a smícháme je s worcesterem, chilli kořením, cukrem, solí a tabascem a rajčatovým protlakem. Uvedeme do varu a dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Podléváme rajčatovou šťávou.

2

Nakonec do hotového, vychladlého kečupu vmícháme portské víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept