Marináda na skopové maso - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Marináda na skopové maso
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 11334 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
3% Kalorie 65 kcal
Kilojoule 271kJ
3% Sacharidy 10 g
3% Tuky 2 g
5% Sodík 95 mg
5% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 10g |
---|---|
Cholesterol | 6,5mg |
Draslík | 199,8mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,9mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Chilli koření mleté, Cibule, Jogurt bílý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.

Marináda na skopové maso postup přípravy receptu:
1 | Jogurt, nasekanou cibuli, utřený česnek, chilli koření a sůl smícháme. |
2 | Vzniklou marinádu nalijeme na upečené a nakrájené skopové maso. |