Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11345

Ingredience

2 polévková lžíce Citrony
120 g Datle
8 ks Feferony
1 kávová lžička Olej stolní
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 456kJ
8% Sacharidy 27 g
1% Tuky 1 g
3% Sodík 62 mg
2% Bílkoviny 1 g

Datlové čatní postup přípravy receptu:

1

Vypeckované datle namočíme do vody na 1 hodinu.

2

Datle scedíme a rozetřeme je s nasekanou petrželkou, feferonkami a ostatními přísadami v pastu. Podle potřeby přikápneme olej.

3

Čatní podáváme k pokrmům z rýže a zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept