Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11366

Ingredience

1 ks Citrony
500 g Filé z aljašské tresky
200 ml Jogurt bílý
4 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 365kJ
3% Sacharidy 11 g
28% Tuky 21 g
17% Sodík 344 mg
48% Bílkoviny 27 g

Filé na kopru postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Na másle je zprudka osmažíme dozlatova, vyjmeme a necháme okapat.

2

V témže másle rozmícháme jogurt, kečup, vývar a necháme zahoustnout. Nakonec vmícháme nasekaný kopr.

3

Do omáčky vložíme osmažené filé a dáme na chvíli zapéci do trouby.

4

Před podáváním ozdobíme každou porci plátkem citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept