Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11380

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 šálek Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
125 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 148kJ
3% Sacharidy 11 g
30% Tuky 22 g
14% Sodík 282 mg
15% Bílkoviny 9 g

Rajčatový nákyp postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova, zalijeme vývarem a necháme zhoustnout. Vychladíme a poté přimícháme žloutky, citronovou šťávu, rajčatový protlak, pepř a sůl.

2

Z bílků ušleháme sníh, zlehka jej vmícháme do směsi a ve vodní lázni v troubě zapékáme asi 30 minut.

3

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept