Recept

Dušené fazole po indicku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11384

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
400 g Fazole bílé
1 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 790kJ
18% Sacharidy 65 g
12% Tuky 9 g
11% Sodík 214 mg
43% Bílkoviny 24 g

Dušené fazole po indicku postup přípravy receptu:

1

Fazole přes noc namočíme a potom je v mírně osolené vodě dusíme doměkka.

2

Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova a se vším kořením vmícháme do fazolí. Podle potřeby osolíme, dodusíme a ochutíme kečupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept