Zdravý recept

Třešňové čatní

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11397

Ingredience

2 ks Bobkový list
0,5 l Ocet kvasný lihový
12 ks Pepř černý celý
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tabasco
800 g Třešně

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 684kJ
26% Sacharidy 94 g
6% Tuky 5 g
8% Sodík 169 mg
25% Bílkoviny 14 g

Třešňové čatní postup přípravy receptu:

1

Třešně omyjeme a stopky ustříháme, aby zůstaly asi 1cm dlouhé. Ovoce vložíme do větší sklenice.

2

Ocet svaříme s bobkovým listem, pepřem a solí a necháme vychladnout.

3

Vychladlým nálevem zalijeme třešně ve sklenici, přidáme tabasco a dobře uzavřeme. Necháme nejméně 3 týdny zrát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept