Jednoduchý recept

Rybí čatní

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11402

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
4 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
600 g Sleď čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 684kJ
3% Sacharidy 12 g
42% Tuky 32 g
5% Sodík 104 mg
35% Bílkoviny 19 g

Rybí čatní postup přípravy receptu:

1

Očištěné sledě vykostíme, nasucho opražíme na teflonové pánvi a rozdrtíme v hmoždíři.

2

Rozvaříme kokos, utřeme česnek a smícháme je s chilli a kari kořením a solí. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova.

3

Nakonec všechny suroviny smícháme a pražíme, až je čatní suché.

Poznámka

Místo sleďů můžeme použít rybí filé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept