Jednoduchý recept

Omeleta Poulard

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11428

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
10 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 658kJ
0% Sacharidy 1 g
47% Tuky 36 g
20% Sodík 397 mg
33% Bílkoviny 18 g

Omeleta Poulard postup přípravy receptu:

1

Dobře ušleháme zvlášť žloutky a zvlášť bílky.

2

Na pánev se zpěněným máslem dáme nejdříve ušlehané žloutky, osolíme, opepříme a zahřejeme. Když začnou žloutky tuhnout, přidáme ušlehanou smetanu a nakonec ušlehané bílky.

3

Po celou dobu rychlé přípravy pokrmu pánví opatrně pohybujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept