Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11438

Ingredience

200 g Anglická slanina
1 kg Kapr obecný
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 920kJ
0% Sacharidy 2 g
65% Tuky 49 g
37% Sodík 735 mg
90% Bílkoviny 51 g

Kapr na slanině postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra omyjeme, osolíme a opepříme. Vložíme jej do nahřáté zapékací mísy, celého pokryjeme plátky slaniny a kolem rozložíme kousky másla.

2

Pečeme v silně vyhřáté troubě. Po několika minutách pečení, když se začne máslo škvířit, přilijeme víno a šťávou kapra poléváme - to opakujeme každých 5 minut.

3

Asi po 40 minutách pečení je kapr upečen dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept