Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 200 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11443

Ingredience

1 kg Brambory
500 g Cibule
1 špetka Muškátový oříšek
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová plec
5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 496kJ
9% Sacharidy 31 g
48% Tuky 36 g
10% Sodík 199 mg
41% Bílkoviny 23 g

Beekenohfe postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na tenké plátky, oloupané brambory na silnější plátky a cibuli na kolečka.

2

Do kameninového kastrolu dáme vrstvu brambor, na ni plátky masa, cibuli a postup opakujeme. Vrchní vrstvu tvoří brambory. Každou vrstvu osolíme a okořeníme muškátovým oříškem a pepřem, úplně navrch pak položíme kousky másla a vše zalijeme bílým vínem. Pečeme bez pokličky ve středně vyhřáté troubě asi 3 hodiny.

3

Podáváme v nádobě, ve které jsme pokrm pekli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept