Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11467

Ingredience

60 g Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
0,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 122 kcal
Kilojoule 511kJ
3% Sacharidy 10 g
10% Tuky 7 g
13% Sodík 260 mg
6% Bílkoviny 3 g

Omáčka Robert postup přípravy receptu:

1

Z másla, jemně nasekané cibule a mouky připravíme hnědou jíšku. Zalijeme ji vývarem a vínem, osolíme, opepříme, necháme na mírném ohni probublávat asi 20 minut.

2

Před podáváním přidáme do omáčky hořčici a rajčatový protlak.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept