Jednoduchý recept

Bulharská rybí pomazánka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11480

Ingredience

250 g Filé z aljašské tresky
50 g Majonéza
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 576kJ
0% Sacharidy 1 g
13% Tuky 10 g
6% Sodík 120 mg
20% Bílkoviny 11 g

Bulharská rybí pomazánka postup přípravy receptu:

1

Filé uvaříme, jemně nasekáme, osolíme. Přidáme utřený česnek a nadrobno nasekanou petrželku.

2

Nakonec zlehka vmícháme majonézu a pomazánku necháme vychladit.

Poznámka

Servírujeme studené.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept