Okurková omáčka s ledvinkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osmahneme si na oleji oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme mouku a vytvoříme jíšku.
  • 2
    Rozmícháme ji s vodou a povaříme.
  • 3
    Vložíme nakrájenou okurku, smetanu a dochutíme.
  • 4
    V druhém kastrolu povaříme 15 minut v troše vody ledvinky.
  • 5
    Poté je scedíme a přidáme do omáčky.
  • 6
    2 minuty společně povaříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.