Recept

Polévka z řapíkatého celeru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11518

Ingredience

200 g Celer řapíkatý
2 ks Karotka
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
0,5 l Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 86 kcal
Kilojoule 361kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
34% Sodík 679 mg
2% Bílkoviny 1 g

Polévka z řapíkatého celeru postup přípravy receptu:

1

Očištěné řapíky celeru nakrájíme na malé kousky a osmažíme na másle. Zalijeme vodou, osolíme a dusíme.

2

Když jsou řapíky téměř měkké, přidáme očištěnou, na kolečka pokrájenou karotku, vodu a vývar. Vaříme, až zelenina změkne.

3

Před podáváním přidáme do polévky jemně nasekanou petrželku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept