Jednoduchý recept

Zadělávaný hrášek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11569

Ingredience

500 g Hrášek
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 593kJ
5% Sacharidy 19 g
5% Tuky 4 g
14% Sodík 283 mg
16% Bílkoviny 9 g

Zadělávaný hrášek postup přípravy receptu:

1

Hrášek uvaříme v malém množství vývaru doměkka.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem, rozšleháme a povaříme. Do omáčky potom přidáme hrášek i s vývarem, sůl a nasekanou pažitku. Vše ještě chvíli podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept