Jednoduchý recept

Chřest na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11577
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

600 g Chřest bílý
15 g Máslo čerstvé
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 581kJ
2% Sacharidy 7 g
16% Tuky 12 g
5% Sodík 110 mg
7% Bílkoviny 4 g

Chřest na smetaně postup přípravy receptu:

1

Očištěný chřest svážeme, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme jej a po okapání osušíme utěrkou.

2

Připravený chřest upravíme na nahřáté talířky, pokapeme rozpuštěným máslem a ozdobíme ušlehanou smetanou.

3

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept