Jednoduchý recept

Rybí pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11586
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Citrony
300 g Filé rybí
1 kávová lžička Hořčice
150 g Majonéza
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Sůl
20 ml Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 531kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
15% Sodík 290 mg
57% Bílkoviny 32 g

Rybí pomazánka postup přípravy receptu:

1

Na oleji do měkka podusíme osolenou rybu nakrájenou na plátky. Necháme vychladnout a drobně nasekáme.

2

Ochucenou majonézu smícháme s vychladlou nasekanou rybou.

3

Pomazánku podáváme na očištěných listech hlávkového salátu s bílým pečivem nebo toasty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept