Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11595

Ingredience

150 g Houby čerstvé
600 g Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
80 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Uzené maso vařené
1 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 775kJ
6% Sacharidy 21 g
44% Tuky 33 g
18% Sodík 363 mg
23% Bílkoviny 13 g

Pečená kapusta postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kapustu rozkrojíme na 4 díly, vložíme je do vařící osolené vody, uvaříme téměř doměkka a necháme okapat.

2

Zapékací mísu vyložíme plátky slaniny, na ně poklademe kapustu, opečené plátky slaniny a uzeného masa, rajčata nakrájená na poloviny a houby nakrájené na plátky. Vše osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru. Pečeme pod pokličkou nejméně 30 minut, potom bez pokličky dopečeme, aby se odpařila všechna tekutina.

3

Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept