Jednoduchý recept

Růžičková kapusta dušená na másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11599

Ingredience

500 g Kapusta růžičková
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 89 kcal
Kilojoule 371kJ
2% Sacharidy 8 g
5% Tuky 3 g
5% Sodík 98 mg
10% Bílkoviny 5 g

Růžičková kapusta dušená na másle postup přípravy receptu:

1

Očištěnou růžičkovou kapustu krátce povaříme v osolené vodě, vyjmeme a necháme okapat.

2

Potom ji osmahneme na rozehřátém másle, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme doměkka.

3

Podáváme jako přílohu k masu.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept