Recept

Krémová kedlubnová polévka s karí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11607

Ingredience

1 špetka Kari koření
400 g Kedlubna
2 dl Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
1 ks Polévkové kostky Vitana
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 176 kcal
Kilojoule 734kJ
5% Sacharidy 18 g
13% Tuky 10 g
7% Sodík 135 mg
8% Bílkoviny 5 g

Krémová kedlubnová polévka s karí postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém másle zpěníme mouku, vmícháme karí koření, osmahneme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme.

2

Oloupané kedlubny nakrájíme na malé kousky a dusíme v osolené vodě doměkka. Po částečném vychladnutí je rozmixujeme a přidáme do povařené jíšky spolu s kostkou masoxu. Polévku přisolíme a povaříme.

3

Nakonec do polévky přilijeme mléko, přihřejeme ji téměř k varu a posypeme nasekanými malými kedlubnovými lístky.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept