Hrachová kaše se smaženou cibulkou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
872 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrách přebereme, několikrát propláchneme tekoucí vodou, zalijeme studenou vodou a přes noc necháme bobtnat v chladničce.
  • 2
    Potom hrách uvaříme doměkka.
  • 3
    Uvařený hrách najemno umeleme nebo prolisujeme, okořeníme majoránkou, pepřem, česnekem rozetřeným se solí, rozředíme horkým vývarem a podle potřeby přisolíme. Za stálého míchání krátce povaříme.
  • 4
    Hrachovou kaši podáváme omaštěnou s jemně nakrájenou cibulkou osmaženou na sádle dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.