Čočka na kyselo

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
16 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
23 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme vodou a necháme 1-2 hodiny v chladu bobtnat. Potom čočku zvolna vaříme téměř doměkka.
  • 2
    Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova. Přidáme prosátou mouku, krátce osmahneme a zamícháme do čočky.
  • 3
    Nakonec pokrm přichutíme octem a solí a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
pupendo
čt 6. 2. 2014
Je výborná, pochutnali jsme si.
Anonymní uživatel
čt 30. 10. 2014
vynikající