Recept

Čínské zelí na slanině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11714

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
1,1 dl Voda pitná
600 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 65 kcal
Kilojoule 273kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 4 g
9% Sodík 174 mg
5% Bílkoviny 3 g

Čínské zelí na slanině postup přípravy receptu:

1

Omyté zelí nakrájíme na proužky široké asi 3 cm.

2

Kostičky slaniny rozškvaříme, zpěníme na nich jemně nakrájenou cibuli a přidáme zelí, sůl, pepř a 1 dl vody. Vše chvíli dusíme.

3

Potom zelí zaprášíme moukou, rozmícháme, přidáme 3 lžíce vody a dále dusíme.

Poznámka

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou nebo jej okořeníme utřeným česnekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept