Jednoduchý recept

Vařený pórek se sýrem a kečupem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11722

Ingredience

4 polévková lžíce Kečup
50 g Máslo čerstvé
800 g Pórek
100 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
9% Sacharidy 33 g
22% Tuky 17 g
7% Sodík 137 mg
19% Bílkoviny 11 g

Vařený pórek se sýrem a kečupem postup přípravy receptu:

1

Očištěné bílé části pórku svážeme do svazečků a v osolené vařící vodě je uvaříme doměkka. Pórek vyjmeme, osušíme a upravíme na talíře.

2

Každou porci přelijeme kečupem, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme rozehřátým máslem.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept