Kakaové sušenky z ovesných vloček

35 min.
Dánsko

Ingredience

    • 2kusyVejce slepičí
    • 100gramůCukr krupice
    • 1lžíceKakao - prášek
    • 100gramůTuk Hera jedlý
    • 200gramůOvesné vločky
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky rozsekáme nebo umeleme v mlýnku. Heru, cukr a žloutky utřeme do pěny, přidáme kakao, ovesné vločky a sníh z bílků.
  • 2
    Na pečící papír, který si dáme na plech, děláme lžičkou hromádky.
  • 3
    Pečeme v troubě asi 7-10 minut na 180°C, v horkovzdušné na 160°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 23. 2. 2015
vypadaji lakave,urcite. vyzkousim :)
Anonymní uživatel
so 22. 10. 2016
Uživatel uvařil tento recept
moc nám to chutnalo