Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11756

Ingredience

1 špetka Kari koření
3 dl Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
1 l Vývar z hovězích kostí
20 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 310kJ
5% Sacharidy 20 g
29% Tuky 22 g
51% Sodík 1 g
25% Bílkoviny 14 g

Ředkvičková polévka postup přípravy receptu:

1

Omyté ředkvičky nakrájíme na tenké plátky a osmahneme na kousku másla. Zalijeme je vodou, osolíme a dusíme téměř doměkka.

2

Ze zbylého másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme prochladlým vývarem, rozšleháme a povaříme.

3

Po chvíli přidáme ředkvičky, sůl, pepř a mléko. Vše ještě krátce povaříme.

4

Polévku podle chuti okořeníme karí kořením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept