Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1177

Ingredience

0,5 ks Celer - nať
100 g Hrášek mražený
250 g Kapusta růžičková
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
10 polévková lžíce Pšeničná krupice
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 971kJ
8% Sacharidy 29 g
88% Tuky 66 g
5% Sodík 109 mg
17% Bílkoviny 9 g

Randulcová polévka postup přípravy receptu:

1

V hrnci vaříme omytou a očištěnou zeleninu.

2

Na pánvi si mezitím rozehřejeme máslo a olej, přidáme krupičku, osolíme a opepříme.

3

Mírně opražíme a přidáme vejce.

4

Jakmile se vejce začne srážet, roztrháme hmotu na malé kousky - randulce.

5

Přidáme do vývaru a povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept