Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Přírodní špenát 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11772
Kategorie: Přílohy

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
500 g Špenátový protlak mražený
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 568kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 10 g
12% Sodík 241 mg
12% Bílkoviny 7 g
Přírodní špenát

Přírodní špenát postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme zmrazený, na kousky nakrájený špenát, osolíme, opepříme a mícháme jej, až se rozmrazí a zhoustne.

2

Nakonec přidáme rozšlehané vejce a necháme srazit.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Komentáře a hodnocení

 
JanaB
Uživatel uvařil tento recept
Pochutnali jsme si.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept