Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11772

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 568kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 10 g
12% Sodík 241 mg
12% Bílkoviny 7 g

Přírodní špenát postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme zmrazený, na kousky nakrájený špenát, osolíme, opepříme a mícháme jej, až se rozmrazí a zhoustne.

2

Nakonec přidáme rozšlehané vejce a necháme srazit.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept