Recept

Dušená tykev s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11793

Ingredience

50 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
700 g Tykev
120 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 636kJ
2% Sacharidy 8 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 202 mg
5% Bílkoviny 3 g

Dušená tykev s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Oloupanou tykev nakrájíme na kostičky a vložíme do kastrolu. Pokryjeme ji oloupanými, na plátky nakrájenými rajčaty, nasekanou petrželkou a utřeným česnekem. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Vše zakapeme olejem, přilijeme trochu vody a dusíme.

2

Během dušení zeleninou nemícháme, kastrolem jen občas potřeseme.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept