Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11805

Ingredience

2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 970kJ
9% Sacharidy 31 g
14% Tuky 11 g
15% Sodík 301 mg
14% Bílkoviny 8 g

Vařené zelí s koprem postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí rozkrojíme na čtvrtky, zbavíme košťálu, vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Zelí necháme na teplém místě okapat.

2

Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nasekaný kopr, přidáme kyselou smetanu, ocet, pepř a sůl a za stálého míchání ohřejeme.

3

Zelí rozdělíme na talířky a přelijeme horkou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept