Recept

Pečený jeseter s kapary

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11826

Ingredience

0,5 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Jeseter ruský
0,5 polévková lžíce Kapary sterilované
40 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 406kJ
1% Sacharidy 2 g
37% Tuky 28 g
19% Sodík 384 mg
58% Bílkoviny 33 g

Pečený jeseter s kapary postup přípravy receptu:

1

Očištěného jesetera naporcujeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 20 minut marinovat.

2

Potom porce ryby krátce opečeme na rozpáleném oleji a opatrně obrátíme. Po druhé straně je pečeme jen velmi krátce. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané kapary, zalijeme vínem a povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.

3

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept