Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11827

Ingredience

1 ks Citrony
1 balení Krab nakládaný
250 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
30 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 853kJ
2% Sacharidy 8 g
21% Tuky 16 g
5% Sodík 102 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zapečený krab postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme na třetině másla.

2

Z mouky a druhé třetiny másla připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, vínem a svaříme na hustou omáčku.

3

Krabí maso z konzervy nakrájíme a smícháme s dušenými houbami a omáčkou. Podle chuti osolíme a vložíme do zapékací mísy vymazané částí zbylého másla. Posypeme nastrouhaným sýrem, pokapeme zbylým máslem a zvolna zapečeme.

4

Podáváme horké s plátky citronu.

Poznámka

Můžeme použít i čerstvé hříbky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept