Náplň do pirožků z hovězího masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Náplň do pirožků z hovězího masa
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 11836 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibule |
400 g | Hovězí maso zadní |
1 polévková lžíce | Kopr čerstvý |
1 polévková lžíce | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 68,7mg |
Draslík | 38,8mg |
Vláknina | 544,4mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,8mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kopr čerstvý, Olej stolní, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Náplň do pirožků z hovězího masa postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso umeleme, osmahneme na polovině oleje a znovu umeleme. |
2 | Zvlášť usmažíme na zbylém oleji jemně nakrájenou cibuli a přidáme ji k masu. Dále přidáme vejce, sůl, pepř a nasekaný kopr. Vše dobře promícháme. |