Jednoduchý recept

Bílá omáčka k dušeným rybám

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 11842
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 96 kcal
Kilojoule 402kJ
0% Sacharidy 1 g
12% Tuky 9 g
25% Sodík 494 mg
5% Bílkoviny 3 g

Bílá omáčka k dušeným rybám postup přípravy receptu:

1

Z 1 lžíce másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, promícháme a 10 minut povaříme.

2

Odstavíme z ohně, přimícháme citronovou šťávu, zbylé máslo a sůl. Po rozpuštění másla omáčku prolisujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept