Medová pěna

25 min.
Ruská federace
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
250 mg
Cukr
104 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.
  • 2
    Žloutky třeme v kastrůlku a zvolna přidáváme med, až do spotřebování celé dávky. Kastrůlek dáme na mírný plamen a hmotu mícháme do zhoustnutí. Odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
  • 3
    Z bílků ušleháme pevný sníh, přimícháme jej do vychladlých žloutků s medem, nalijeme do sklenek a dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.