Jednoduchý recept

Vaječné těsto na přelití masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 11882

Ingredience

8 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 93 kcal
Kilojoule 389kJ
0% Sacharidy 2 g
8% Tuky 6 g
7% Sodík 139 mg
14% Bílkoviny 8 g

Vaječné těsto na přelití masa postup přípravy receptu:

1

Přísady důkladně ušleháme, nalijeme na hotové maso a zprudka zapečeme. Pokud je pod masem více šťávy, slijeme ji dříve, než nalijeme vaječné těsto.

2

Vaječné těsto se používá k některým masitým pokrmům, jako jsou například řízky nebo dušené kotlety, které po ukončení přípravy můžeme ještě zapéct. Můžeme je navíc různě ochutit sardelemi, kapary nebo sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept