Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 1189

Ingredience

1800 g Brambory
300 g Cibule
1200 ml Hovězí vývar základní
1,5 g Kmín celý
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
15 g Paprika mletá sladká
1,5 g Pepř černý mletý
120 g Slanina vepřová
15 g Sůl
60 g Tuk
30 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 133kJ
9% Sacharidy 33 g
16% Tuky 12 g
51% Sodík 1 g
18% Bílkoviny 10 g

Bramborový guláš postup přípravy receptu:

1

Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme dorůžova na slanině nakrájené na kostičky a částečně roztavené. Zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme kmín, zalijeme vývarem a uvedeme do varu.

2

Do vařícího základu vložíme omyté a na kostky nakrájené brambory, osolíme, opepříme a pod poklicí chvíli dusíme.

3

Potom brambory mírně zahustíme světlou zásmažkou z tuku a prosáté mouky.

4

Nakonec pokrm dochutíme rozetřeným česnekem a za občasného promíchání dovaříme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept