Recept

Červená řepa na polský způsob

  • Polsko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Červená řepa na polský způsob 5 1
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11909

Ingredience

3 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí
2 kg Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 335 kcal
Kilojoule 1 401kJ
12% Sacharidy 43 g
18% Tuky 13 g
30% Sodík 599 mg
26% Bílkoviny 14 g

Červená řepa na polský způsob postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Necháme ji okapat, nakrájíme na plátky a naskládáme na nahřátý talíř.

2

Na polovině dávky másla osmažíme strouhanku.

3

Červenou řepu posypeme nasekanými vařenými vejci, nasekanou petrželkou a těsně před podáváním přelijeme pokrm máslem se strouhankou.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept