Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11911

Ingredience

2 ks Cibule
750 g Fazolové lusky zelené
250 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 119 kcal
Kilojoule 497kJ
5% Sacharidy 19 g
154% Tuky 115 g
8% Sodík 170 mg
7% Bílkoviny 4 g

Fazolky po burgundsku postup přípravy receptu:

1

Zelené fazolky očistíme, dvakrát překrojíme, mírně podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka.

2

Potom přilijeme víno a přidáme do měkka uvařenou, na tenká kolečka nakrájenou mrkev.

3

Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept