Recept

Hrášek na florentský způsob

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11919

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Hrášek
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
250 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 549kJ
11% Sacharidy 39 g
21% Tuky 15 g
8% Sodík 167 mg
38% Bílkoviny 21 g

Hrášek na florentský způsob postup přípravy receptu:

1

Hrášek dusíme s vodou, kouskem másla, jemně nakrájenou cibulí, petrželkou a hlávkovým salátem nakrájeným na nudličky.

2

Měkkou zeleninu smícháme s rajčatovým protlakem a se šunkou nakrájenou na kostičky a podušenou na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept