Recept

Chřest smažený v sýrovém těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11921

Ingredience

2 kg Chřest bílý
150 g Kečup
250 ml Mléko polotučné
5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
200 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 439kJ
6% Sacharidy 23 g
61% Tuky 46 g
10% Sodík 203 mg
42% Bílkoviny 24 g

Chřest smažený v sýrovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Očištěný chřest svážeme do svazečků a uvaříme v osolené vodě doměkka. Necháme jej okapat na sítě.

2

Z nastrouhaného sýru, části mouky, mléka, rozšlehaných vajec a soli připravíme těstíčko.

3

Chřest rozvážeme, osušíme a obalíme v hladké mouce. Namáčíme jej v sýrovém těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

4

Smažený chřest podáváme horký s kečupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept