Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11932

Ingredience

2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej salátový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Salát Polníček
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 89 kcal
Kilojoule 372kJ
1% Sacharidy 3 g
8% Tuky 6 g
6% Sodík 113 mg
5% Bílkoviny 3 g

Polníček jako salát postup přípravy receptu:

1

Polníček omyjeme pod tekoucí vodou a necháme odkapat. Osušíme jej v ubrousku a dáme do skleněné mísy. Osolíme, opepříme, přidáme olej, ocet a dobře promícháme.

2

Salát ozdobíme natvrdo uvařenými, nasekanými vejci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept